EDUDANT A FRANCIMOR - divadlo

EDUDANT A FRANCIMOR - divadlo

Divadelní pohádka v cyklu „Děti s rodiči do divadla

Městská kultura Jindřichův Hradec vás zve na divadelní pohádku 18. února od 16:00 do divadelního sálu Kulturního domu Střelnice.

Suchdolský divadelní spolek

Dobrodružná pohádka napsaná podle stejnojmenné knihy Karla Poláčka Vás zavede na nebezpečnou výpravu za záchranou ztraceného školního dítka. Cestou se ocitnete na paloučku, kde tančí víly, budete diváky napínavého fotbalového zápasu před loupežnickou jeskyní a ztroskotání záchranné posádky na rozbouřeném moři. Spatříte trpaslíky i obry a budete svědky souboje s lidožroutem. Příběhu nechybí zápletka téměř detektivní a překvapivé rozuzlení. Nebudeme nic zastírat, je to hra plná mrtvol a dobrého jídla, která zaručeně pobaví nejen děti ale i dospělé a nakonec má i pedagogicky přijatelný závěr. To vše za doprovodu živé hudby.

Hrají: Tadeáš Pytel, David Dvořák, Lenka Cvrčková, Iveta Čuháková, Jan Mráček, Michaela Finková / Alena Pilná, Kateřina Řezáčová / Michaela Finková, Ofélie Michaela Finková, Michaela Brychtová, Lenka Cvrčková st., Štěpán Šikr, Michaela Brychtová.

Vstupenky v pokladně KD Střelnice a na kultura.jh.cz.

KD Střelnice

Galerie

Informace o akci a jejím konání