Pavel DOLEJŠKA - ILUZIONISTA SHOW

Pavel DOLEJŠKA - ILUZIONISTA SHOW

Nabízíme Vám večer plný nemožných iluzí a velkolepých speciálních efektů. Diváky a kritiky popisovaný jako neuvěřitelná podívaná, která zaujme diváky všech věkových kategorií. Pavel zde prezentuje originální a fenomenální iluze světové úrovně. Se svými show vyprodal divadla a účinkoval po celém světě. Mohli jste ho vidět také na televizních obrazovkách, ale kouzlo jste neviděli, dokud jste ho neviděli naživo!

Show ILUZIONISTA představuje neuvěřitelnou interaktivní magii, spiritistickou seanci, ohromující předpověď, kterou je třeba vidět, abyste jí uvěřili, levitaci přímo před vašimi zraky, dojemný příběh, nebezpečí, mnoho humorných situací a dechberoucí finále. Představení se odehrává všude kolem vás v divadle a představuje velkolepé iluze, které nejsou nikde jinde k vidění.

Nenechte si ujít tuto neuvěřitelnou show, kde pobavíte celou rodinu a uvidíte, proč se diváci vracejí, aby znovu a znovu viděli jednu z největších koncertních kouzelnických show v ČR a na Slovensku.

Úspěchy Pavla Dolejška:

- Pravidelně vystupuje na prestižních akcích po celém světě a pořádá také své vlastní divadelní show.

- Několikanásobný držitel mezinárodních ocenění v moderní magii a významné CENY DIVÁKŮ,

- Jako jediný český kouzelník a iluzionista několikrát vystoupil před 14 000 diváky v pražské O2 Aréně v rámci hokejových utkání uprostřed ledové plochy.

- Je autorem speciálních efektů v divadelním remaku filmu SAXANA ve Studiu DVA pod režií Šimona Cabana v hlavní roli s Janem Krausem a Ivanou Chýlkovou. Nechal zmizet ochrankou hlídané hodinky Perrelet v hodnotě 1 500 000 Kč, aby se následně objevily v uzavřené plechovce s oříšky.

- Již řadu let patří mezi nejvyhledávanější, a díky svému profesionálnímu přístupu, nejoblíbenější kouzelníky nejen v České republice.

- Byl hostem nejsledovanější české talk show Všechnopárty s Karlem Šípem.

Vstupenky v pokladně KD Střelnice a na www.kultura.jh.cz.

KD Střelnice

Galerie

Informace o akci a jejím konání