MLČETI ZLATO - divadlo

MLČETI ZLATO - divadlo

Městská kultura Jindřichův Hradec vás zve na divadelní francouzskou komedii Erica Assouse v úterý 28. června od 19:00 do divadelního sálu Kulturního domu Střelnice. Agentura Harlekýn.

V režii Antonína Procházky, hrají Jan Čenský, Dana Morávková, František Skopal / Robert Hájek, Dominika Býmová / Ivana Korolová / Karolína Vágnerová.

Gaspard a Clémence jsou ještě relativně mladí senioři s velmi slušným důchodem. Žijí v krásném bytě, a až na občasné drobné půtky, které jsou jen výrazem jejich temperamentu, je všechno, jak má být. Jejich syn Lucas se oženil s krásnou Manon a mají spolu malého syna Roberta, kterého rodiče čas od času hlídají. To vše až do dne, kdy před rodiči dojde mezi Lucasem a Manon k prudké hádce. Manon má totiž milence a odjíždí s ním na dovolenou. Když oba mladí odejdou, dojde mezi manželskými partnery k debatě na téma co s nimi dál. Má se Lucas rozvést? Gaspard je pro, Clémence proti. Netrvá to dlouho, názory se vyměňují stále rychleji, až dojde k jisté verbální nešikovnosti a na světlo vyplouvají dlouho pečlivě zasunutá tajemství. Určitým věcem je vždy moudré se vyhnout. Ne každá pravda je hezká a může ublížit. Tak proč s ní chodit ven.

Divadlo mimo předplatné.

Vstupenky v pokladně KD Střelnice a na www.kultura.jh.cz.

KD Střelnice

Galerie

Informace o akci a jejím konání